Cu reteta asta am dat lovitura azi. N-a mai ramas mai nimic pe masa.
Ingrediente:
Peste - Pastrav proaspat
Legume:
- ardei
- dovlecei
- morcov
Cartofi a la Radu:
- cartofi
- usturoi, sare, ulei
- ciuperci
Sos usturoi:
- usturoi
- iaurt
- patrunjel
- sare, ulei masline, piper
Sa le luam pe rand.
Pestele - se spala, sa taie in lungime, se sareaza si apoi se prajeste pe grill, pe fiecare parte.
Cartofii: Cartofii astia ii servim eu si colegii la terasa, in pauza de masa. Sunt super-buni. Se curata de coaja, se spala si se taie cubulete. Am spalat ciupercile si le-am taiat. Usturoiul l-am zdrobit, amestecat apoi cu putina apa si am frecat cartofii si ciupercile cu el. Am pus totul in tigaie si am prajit pana ce ciupercile au scazut si s-au rumenit toate.
Legumele le-am taiat felii, le-am dat cu sare si apoi le-am pus pe grill.
Sosul de usturoi: se piseaza usturoiul cu patrunjel si zeama de la 1/2 lamaie, putin ulei de masline si sare. Se amesteca totul cu iaurt.
Cam asta e. Va urez Pofta buna si sa incercati si voi! Merita 1:30 ore de efort!