Ingrediente:
- 250g tortellini (sau raviolli) - de care preferati: cu branza, cu carne...
- 250 ciuperci
- 200g smantana
- 200g cascaval
- cateva feliute de muschi file sau kaizer (sau, prosciutto)
- unt
- sare, piper, oregano, busuioc
Cascavalul se da pe razatoarea mare, sunca, ardeiul si ciupercile se taie feliute subtiri.
Se pun tortellini la fiert. Intre timp, intr-o tigaie prajiti putin sunca, adaugati ardeiul si apoi ciupercile. Dupa 5 minute puneti oregano si sare/piper. Adaugati smantana si putin cascaval ras si amestecati.
Cand pastele s-au fiert, puneti totul intr-un recipient de ceramica, uns cu putin unt si amestecati. Atentie, NU raciti pastele, trebuie sa fie fierbinti pentru ca smantana sa "se prinda" de ele. Adaugati deasupra restul de cascaval ras.
Pofta buna!