Pagini

marți, 14 august 2012

Pastrav la grill si salata cu paste

Pentru ca pofta vine vazand (nu mancand, da) si un prieten azi mi-a facut pofta, am facut ceva usor, pentru pranz.

Deci, am gatit pastrav la gril (sau la gratar) si salata cu paste si mi-a luat cam jumatate de ora tot procesul.


Pastravul se spala, se indeparteaza coada si capul si se taie in lungime. Se da cu sare si zeama de lamaie si se prajeste la foc mic, pe grill-ul incins.


Pentru salata de paste avem nevoie de:
- paste medii/mici
- rosii
- ardei
- ceapa
- castraveti
- ulei de masline
- sare
- zeama de la o jumatate de lamaie


Se fierb pastele al dente si apoi se racesc. Legumele se taie cubulete, cat mai aproape de dimensiunile pastelor. Se amesteca, se stropesc cu ulei de masline, putina sare si zeama de la jumatatea de lamaie.


Sa avem pofta!