Pagini

duminică, 18 martie 2012

Pulpe de pui la cuptor, cu cartofi si legume

O reteta simpla, dar foarte gustoasa.

Ingrediente:
  • pulpe de pui
  • conopida si broccoli (proaspete sau de la pachet, inghetate)
  • ardei
  • unt
  • ulei de masline
  • sare, piper, rozmarin


Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb cam 10-15 minute. Nu trebuie sa fie moi ca la piure.
Pulpele se spala, se dau cu sare si boia dulce si se frig la grill.

Se incinge cuptorul. Se unge o tava cu unt si se pun cartofii fierti si scursi de apa, pulpele fripte, conopida si ardeiul taiat felii. Se stropeste totul cu sare, piper si putin ulei de masline. Se presara rozmarin.

Se da la cuptor 20-30 de minute. Se scot cand cartofii au devenit aurii.




Se servesc cu salata de rosii si castraveti.

Pofta buna!